SJARO

27 augustus 2005


Noodles zijn op, nog steeds geen tijd om de afwas te doen. We zijn nog steeds naar LC6-VZ1 aan het varen vanuit SPORT-A. We hebben net besloten hoe we gaan varen. Het weer is nog steeds goed zeilweer. Windje 4 Z-ZW. Het begint al aardig op te schieten. Het is nu immers al 14.15 uur. Over een uurtje of 3 gaan we al een beetje aan de finish denken.

5 Comments:

  • Wij houden jullie hier in het ziekenhuis goed in de gaten, iedereen duimt voor jullie, ook alle kleine mannekes en vrouwtjes! Alle zuchtende dames blazen ook nog een hard windje jullie kant op, voor die paar extra mijlennatuurlijk! Hou nog even vol!!
    Groetjes Bryony en het dagdienst team in het zaans medisch centrum

    By Anonymous Anoniem, at 27/8/05 14:29  

  • De laatste loodjes mannen. Overboord ermee, want dan gaat ‘t een stuk sneller. Keep breathing, that’s the key. And repeat after me: “The longest way round is the nearest way home.“
    Sjaro, sjaro, lead the way and goooooo!

    gejuich vanaf de hoge kade

    By Anonymous Anoniem, at 27/8/05 15:33  

  • Ik weet dat jullie nu bijna bij de finish zijn, nog maar een paar uurtjes te gaan, maar ik zou toch heel graag horen hoe het er nu voor staat?

    Keep on, keep on, jullie kunnen het!!!

    xx

    By Anonymous Anoniem, at 27/8/05 16:34  

  • Zet 'm op mannen!!!
    Zie jullie straks.

    X

    By Anonymous Anoniem, at 27/8/05 16:44  

  • Kunt U mij vertellen, in welke kroeg in de omgeving van Medemblik het Sjaro-team straks receptie houdt?Of vindt dat op de boot plaats en zo ja, waar ligt ie dan ongeveer?

    By Anonymous Anoniem, at 27/8/05 16:57  

Een reactie posten

<< Home